Ferry Doedens bij Jinek geeft toelichting op pikante content

Ferry Doedens bij Jinek geeft uitleg

Vanavond, 19 januari 2021, was ex GTST acteur Ferry Doedens aanwezig bij de talkshow van Jinek bij RTL 4. 2020 was een turbulent jaar voor deze acteur en bij de talkshow Jinek zou hij bijvoorbeeld gaan vertellen over zijn gedwongen vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij is tot 8 maart nog wel te zien in de afleveringen van GTST maar de opnames zijn al achter de rug. Ook zal hij vertellen over zijn wonderlijke besluit om een account aan te maken op OnlyFans. Dit zou de eerste keer zijn dat Ferry zijn volledige verhaal vertelt op televisie en veel fans waren vermoedelijk razend benieuwd.

Definitief weg bij GTST

Ferry Doedens moest tijdens zijn carrière bij GTST al 2 keer de soap een tijdje verlaten. De 1e keer (in 2015) was dit vanwege drugsgebruik en moest hij eerst afkicken. De 2e keer moest hij GTST tijdelijk verlaten omdat hij de Corona regels niet volgde. En nu moest hij voor de 3de keer de soap verlaten en deze keer was het definitief, hij ging niet meer terug komen. Maar waarom moest hij definitief de Nederlandse tv serie verlaten? Dit werd tijdens het interview met Jinek niet duidelijk. Het had in ieder geval niets te maken met drugsgebruik, verslaving of soortgelijk. Wel vertelde Ferry dat hij zich niet meer thuis voelde op de set van Meerdijk toen hij eenmaal wist dat hij nog maar een paar maanden zou werken daar. Nu hij al een tijdje weg is bij de cast en de crew mist hij ze enorm.

Waarom OnlyFans account

Ferry Doedens vertelde ook over de aanmaak van zijn account op het platform ‘OnlyFans’. OnlyFans is een platform waar mensen tegen betaling expliciete content te zien kunnen krijgen. Deze content laat vaak meer van mensen zoals meneer Doedens zien dan normaal te zien is, denk daarbij aan meer pikante foto’s en video’s. De acteur / model / zanger is hier zeer open over en vertelt Jinek het hele verhaal. In eerste instantie had Ferry het account aangemaakt met zijn eigen naam en ook ontoegankelijk gemaakt voor Nederlandse, Belgische en Duitse gebruikers. Echter kreeg hij al snel Nederlandstalige reacties op zijn account. Enkele van deze Nederlandse gebruikers dreigde ook direct dat zij het materiaal en zijn “nieuwe business” openbaar zouden maken bij de Nederlandse pers. Ferry besloot toen een pagina aan te maken onder een meer geheime naam, namelijk Ferdinand Diego (wel dezelfde initialen). En omdat het niet langer een geheim was, besloot Ferry er ook maar het beste van te maken. In het interview met Jinek zei hij: “Ik heb toen besloten het te blijven doen.”.

Jinek vroeg Ferry of hij begreep waarom bepaalde mensen minder positieve reacties hadden. En vond hij sommige mensen misschien een beetje preuts? Ferry nam als voorbeeld Patricia Paay die vroeger ook in de Playboy had gestaan en dat werd niet als negatief ervaren. Het delen van pikant materiaal op OnlyFans vindt Ferry niet heel anders, het is alleen tegenwoordig allemaal online. Het gesprek ging ook even over zijn moeder en of zij op de hoogte was. Toen de redactie op de achtergrond een foto toonde van Ferry met zijn moeder toen schoot hij even vol. Ja hij had dit ook met zijn moeder besproken en zij was gewoon nog steeds erg trots op haar zoon.

Ook vroeg Jinek of hij al wat inkomen had uit zijn nieuwe onderneming. Ferry gaf aan dat hij er nu al goed van kon leven en eigenlijk nog wat meer, van leven tot ver na de corona crisis zelfs. Blijkbaar is het financieel gezien dus een goed besluit geweest van deze blonde acteur. Natuurlijk was Jinek ook benieuwd naar plannen rondom het acteren. Ferry gaf aan dat het delen van sexy foto’s niets te maken heeft met zijn carrière als acteur. Hij gaf aan zeker nog door te willen gaan met acteren. Echter had hij nog geen enkel idee wat er nog op zijn pad gaat komen. Hij zei: “Laten we er gewoon het beste van maken.”.

Tot slot ging hij ook live een lied zingen. Hij zong het nummer “Gevallen” dat was voortgekomen uit zijn eigen gevoel, wat hij zelf had meegemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.