Gtst spoilers van maandag 30 november tot en met donderdag 3 december 2020

Linda

Maandag 30 november 2020

Terwijl Rik en Stefano herinneringen ophalen, bereidt Shanti zich voor op de droombruiloft in Meerdijk. Richard probeert Billy over te halen om met hem samen te werken. Daan krijgt hoop op een hereniging met Nina, maar dat blijkt toch ingewikkelder dan gedacht.

Dinsdag 1 december 2020

Rik en Shanti beleven de bruiloft van hun dromen en daar kan heel Meerdijk van meegenieten. Tiffy maakt zich zorgen om Daan en probeert dat hem te laten weten. Daan beseft dat hij Louise in gevaar heeft gebracht. Richard wil de inhoud van Ludo’s testament achterhalen. Janine ontvangt een oude brief van Ludo.

Woensdag 2 december 2020

Nina schrikt van wat haar vader haar nalaat en weet even niet goed hoe ze met haar verdriet moet omgaan. Anton vreest dat Janine geen tijd neemt om te rouwen en geeft haar advies. Demi voelt zich niet lekker. Richard zet zijn lichaam in om te krijgen wat hij wil.

Donderdag 3 december 2020

Demi durft eindelijk eerlijk te zijn tegen haar ouders. De ravage in de supermarkt zorgt voor wantrouwen tussen Julian en Ilyas. Judith vindt een zwakke plek in Linda en Antons relatie.

Vrijdag 4 december 2020

Vanwege corona is besloten om slechts 4 dagen per week uit te zenden.

One Comment on “Gtst spoilers van maandag 30 november tot en met donderdag 3 december 2020”

  1. Ik had hier wel gehoopt dat je kleine fragment zou kunnen zien maar ik zal er misschien wel overheen kijken maar het wordt meer dan het kijken waard . Weet soms verzwakt de verhaallijn of te langdradig of zo dat niemand er iets uit kunt halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.