Gtst spoilers van maandag 28 december tot vrijdag 1 januari 2021

Anton doodsangst

Maandag 28 december 2020

Daan moet van de AA zijn misstappen erkennen, maar heeft daar wel moeite mee. Bing vindt het moeilijk om eerlijk te zijn tegen Nina en zoekt een uitvlucht in andere dingen. Linda en Tiffy zetten alles op alles om Anton te redden. Zijn ze op tijd?

Dinsdag 29 december 2020

Het knalt behoorlijk tussen Marwan en Amelie en de twee krijgen woorden. Marwan spot met de kunstwereld, dat het saai is. Amelie is boos en vraagt wat hij nou bereikt heeft in het leven, behalve in die suffe supermarkt werken. Julian zegt, dat Marwan het goed moet maken met wat lekkers. Hij gaat bij Amelie langs en biedt zijn excuus aan. Ze maken het weer goed.

Saskia vindt een grote zak snoep en confronteert Demi. Demi zegt, dat ze snoep eet omdat ze gestresst is en het niet zo goed gaat op school met leren. Echter blijkt dat de cijfers heel hoog zijn. Als ze later met de was bezig is ruikt ze een kotsgeur en ze vindt op het jasje van Demi ook kots. Saskia’s maakt zich zorgen om Demi’s eetgedrag en ze vraagt om raad.

Billy maakt zich zorgen om Shanti. Ze hecht zich veel te veel aan Louise. Maar Shanti ontkent dat. Als Daan langs komt, merkt Billy ook, dat Shanti er niet blij mee is.

Bing probeert zijn leven op de rit te krijgen na de amputatie. Daan wil zijn excuus maken aan Bing. Nina komt ook binnen en Bing accepteert geen excuus. Wat heeft hij er aan? Daar mee krijgt hij zijn been niet terug.

Woensdag 30 december 2020

Nina weigert financiële steun van haar moeder, maar of dat nu zo verstandig is. Saskia en Julian proberen Demi te helpen met haar eetprobleem.

Linda confronteert Judith. Ze wil weten waar Anton is. Judith blijft liegen. Terwijl Linda Judith confronteert met Antons verdwijning, probeert Anton zichzelf te bevrijden. Anton heeft zichzelf weten los te krijgen en duwt tegen de deur van de bedstee. Er staat een kast voor. Als hij er eindelijk uit is, kijkt hij omhoog… en ziet dan Judith!

Donderdag 31 december 2020

Judith neemt een rigoureuze beslissing en Linda vreest dat Anton dood is. Henk wil dat Lydia kiest tussen hem en de familie Sanders, maar dat is natuurlijk niet zo eenvoudig. Janine eist dat Billy Nina met rust laat. Janine vertrouwt Billy niet en laat haar in de gaten houden door Leon en blijft zelf ook alert. Ze ziet dan ook hoe Richard en Billy samen nogal intiem staan ergens afgelegen. Ze maakt een foto met haar mobiel. Ludo is niet meer alleen.

Vrijdag 1 januari 2021

Gelukkig nieuwjaar! Maar deze avond geen uitzending van Goede Tijden Slechte Tijden vanwege Corona.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.