Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 November

GTST Spoilers

Hieronder de Gtst spoilers van maandag 2 tot vrijdag 6 november 2020. Deze week veel ongemakkelijke momenten, een beetje oplichting en ook wat positieve zaken in Meerdijk!

Maandag 2 november 2020

Steef en Merel proberen Laura en Henk te koppelen. Daan voelt zich een loser en reageert zich af op zijn omgeving. Helaas zorgt dat voor extra frictie. Rik en Shanti krijgen ruzie over Billy. Ziet Richard dat hij genept wordt of heeft hij het niet door?

Dinsdag 3 november 2020

Henks date met Laura wordt erg ongemakkelijk. Bing probeert uit alle macht positief te blijven, maar dat blijkt knap lastig. Amir vindt dat Judith weg moet uit huize Bouwhuis. Saskia hoopt dat ze kan voldoen aan de verwachtingen van Shanti. Daan veroorzaakt nog meer ellende.

Woensdag 4 november 2020

Daan praat zijn gedrag goed, maar Tiffy prikt daar doorheen. Amir voelt de noodzaak om vluchtelingen te helpen en wil zo snel mogelijk aan de slag. Judith probeert een wit voetje te halen bij Anton. Richards gedrag komt hem duur te staan.

Donderdag 5 november 2020

Er staat een grote verrassing voor Jojo’s deur, wat zal het zijn. Nina, Bing en de kinderen worstelen met Bings situatie, maar zijn vrienden vrolijken hem op met een ludieke actie. Nina komt alleen met een schokkend voorstel.

Vrijdag 6 november 2020

Vanwege corona geen afleveringen op vrijdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.