Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 november 2020

shanti

Hieronder de Gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 november 2020. Het is een week vol roekeloos gedrag, onbegrijpelijke leugens en zelfs online pesterijen in het plaatsje Meerdijk!

De gtst spoilers van maandag 9 tot vrijdag 13 november 2020 vind je hieronder. Wil je niet weten wat er gaat gebeuren in de week van 9 tm 12 november dan kun je onderstaande beter niet lezen.

Maandag 9 november 2020

Shanti gaat op zoek naar de perfecte trouwjurk en krijgt daarbij hulp. Ilyas probeert zijn vader van gedachten te laten veranderen, maar dat lijkt in eerste instantie niet te lukken. Nina stuit op Janines onbegrip en weet zich even geen raadt. Richard beseft dat Janine hem te slim af is geweest. Janine speelt met haar leven en is roekeloos.

Dinsdag 10 november 2020

Judith raakt verstrikt in haar eigen leugens en weet geen uitweg meer. Julian voelt zich begrensd door Saskia als hij van haar niet mag motorrijden. Zet ze hiermee hun relatie op het spel? Janine speelt het spel bikkelhard om zo Nina te helpen. Richard palmt Lucas in. Daar lijkt meer achter te zitten, maar wat is hij van plan?

Woensdag 11 november 2020

Demi krijgt te maken met online pesterijen en is helemaal van slag. Saskia wil de perfecte ceremoniemeester zijn, maar Shanti stelt hoge eisen. Daan heeft geen zin om naar het vrijgezellenfeest van Rik te gaan. Ilyas probeert wanhopig te voorkomen dat Jojo zijn vader spreekt.

Donderdag 12 november 2020

Rik baalt als Daan zijn getuige niet wil zijn. Judith smijt met Antons geld om een diner te organiseren. JoJo snapt er niets meer van: hoe serieus zijn de plannen van Ilyas?

Vrijdag 13 november 2020

Deze aflevering zal niet worden uitgezonden vanwege de corona crisis, slechts 4 uitzendingen per week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.