Gtst spoilers van maandag 23 tot en met donderdag 26 november 2020

Janine

Maandag 23 november 2020

Billy verzorgt Shanti’s vrijgezellenfeest op geheel eigen wijze en daar is niet iedereen blij mee. Richards naam wordt door het slijk gehaald, waardoor hij niet blij is. Laura doet een koppelpoging. Anton en Linda krijgen ruzie door Judiths toedoen. Julian, Ilyas en Marwan komen op voor Demi.

Dinsdag 24 november 2020

De familie Sanders neemt definitief afscheid van Ludo en proberen zo deze roerige periode af te sluiten. JoJo vindt het spannend om te zingen op de herdenkingsdienst. Judith maakt indruk op Linda met haar mooie woorden. Richard kan geen genoeg krijgen van Billy, maar is dat ook andersom zo.

Woensdag 25 november 2020

Demi durft geen aangifte te doen tegen de pesters, ze is bang voor de consequenties. Rik baalt als Shanti apart wil slapen tot de bruiloft. Linda schrikt als Anton op een datingsite zit en weet even niet goed hoe ze daar op moet reageren.

Donderdag 26 november 2020

Linda is bang om Anton te verliezen. Nina probeert te dealen met haar verdriet om haar vader. Daan zet zijn verlovingsring voor Nina te koop. Merel wil Demi helpen om het pesten te laten stoppen.

Vrijdag 27 november 2020

Geen uitzending vanwege Corona, slechts 4 per week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.