Kandidaten Wie is de Mol 2021

wie is de mol kandidaten 2021

Het gissen is begonnen, wie zijn de kandidaten van de succesvolle tv show Wie is de Mol voor 2021? Het is altijd een goed bewaard geheim, de deelnemers van WIDM voor het aankomende seizoen. Iedereen die betrokken is die houdt stevig zijn mond. Ook lekt er zelden per ongeluk informatie. Dus je moet flink rondspeuren om op zoek te gaan naar andere aanwijzingen. Een bekende indicatie is wanneer een bekende Nederlander een paar weken erg stil is op sociale media. Want tijdens de opnamen kun je als deelnemer niet deelnemen aan andere zaken buiten de spelletjes van Wie is de Mol. En de AvroTros geeft heel af en toe een paar hints.

Het is lastig om na 20 seizoenen van Wie is de Mol nog een leuk team samen te stellen. Want inmiddels hebben al aardig wat bekende Nederlanders mee gedaan. En de overige BN’ers hebben er gewoon geen trek in. Dus welke kandidaten hebben meegedaan aan het 21ste seizoen? Voorlopig wordt dit nog niet officieel bekendgemaakt. Er zijn wel diverse Molloten die er nu op los speculeren en een vermoeden hebben. Wie zou eventueel in de lijst staan van WIDM 2021?

Erik de Vogel

Fans van Goede Tijden Slechte Tijden zitten al een hele tijd met smart te wachten op de terugkeer van Ludo Sanders (gespeeld door Erik de Vogel). Het is onduidelijk of hij definitief uit GTST is vertrokken. Maar het is onwaarschijnlijk dat deze populaire acteur niet meer wil meewerken aan de soap van RTL4. Waarom is Ludo Sanders dan al zo lang niet meer te zien? Misschien omdat hij niet kan acteren bij GTST en tegelijk kan meedoen aan de spelletjes van Wie is de Mol? Dat zou wel erg leuk zijn zodat we Erik de Vogel wat beter leren kennen.

Sint 2020Sint 2020

Charlotte Nijs

Een molloot vindt het online gedrag Charlotte Nijs zodanig verdacht dat dit mogelijk een kandidaat is. Charlotte Nijs is een leuke dame, politiek verslaggever van SBS6 maar verder niet zo heel bekend. Maar ze was een lange tijd niet te zien als interviewer op televisie en dat kwam misschien omdat ze druk was met opnamen van Wie is de Mol in Tsjechië!?

Bjorn van der Doelen

Het is waarschijnlijk voor jou een onbekende naam? Bjorn van der Doelen is een Nederlands singer-songwriter en voormalig profvoetballer (PSV, Standard Luik, FC Twente en N.E.C.). Bjorn heeft ook wat acteerervaring dankzij een rol in de film “Catacombe” en in de serie “FENIX”. Bjorn is “gevonden” omdat in een filmpje van Wie is de Mol de naam “Bjorn” op een bordje te zien was. De naam Bjorn komt niet heel vaak voor en zodoende is deze enigszins bekende Nederlander een mogelijke kandidaat.

Michelle Willemsen

Nog een knappe dame die niet super bekend is. Sommigen kunnen Michelle kennen van het YouTube-kanaal van de krant De Telegraaf. Michelle maakt op dit kanaal leuke filmpjes waarbij ze verslag doet van diverse evenementen of bijzondere situaties. Tijdens de mogelijke opnameperiode van Wie is de Mol was ze even niet te zien op dit Youtube kanaal. Dus dat is verdacht en zodoende is het vermoeden ontstaan dat ze misschien kandidaat is van WIDM 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.