GTST verklaart Ludo officieel dood

GTST neemt officieel afscheid van Ludo Sanders (gespeeld door Erik de Vogel). Nu Ludo al vele weken vermist is op zee, volgt de onvermijdelijke doodverklaring van deze roemrijke persoon. Op Videoland is al te zien hoe de familie Sanders definitief afscheid neemt.

Natuurlijk blijft Janine hoop houden dat haar geliefde terugkeert, maar dochter Nina heeft er noodgedwongen een andere kijk op. Vlak voor haar scheiding had Nina haar bedrijven en fortuin op naam van Ludo gezet om de boel buiten bereik van ex-man Bing te houden. Dat was destijds een slimme zet, maar zonder haar vaders handtekening krijgt ze nu haar eigendommen niet terug. Pas als Ludo officieel dood is, kan ze haar rekeningen weer betalen.

In de maandtrailer voor november was al te zien hoe de Sanders familie een afscheidsdienst voor Ludo organiseert. In deze trailer zien we ook Bas Muijs als Ludo’s jongere broer Stefano Sanders die even terug is bij GTST. Zou Stefano iets langer in de serie blijven? Bijvoorbeeld om de familie te helpen bij het verlies van Ludo?

Er waren al vaker geruchten dat Erik de Vogel zou stoppen met GTST. Echter dit bleek foutieve informatie. Daarbij heeft Caroline de Bruijn altijd aangegeven dat wanneer Erik de Vogel zou stoppen met zijn rol als Ludo Sanders dat Janine Elschot er dan ook mee stopt. Daarvan is nu ook geen sprake.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.