Ludo leeft blijkbaar nog

Ludo Sanders GTST leeft nog

Het was natuurlijk ondenkbaar dat Ludo (Erik de Vogel) definitief Goede Tijden Slechte Tijden zou verlaten. Maar er was weinig teken van leven nadat hij van boord sloeg op de Noordzee na een ruzie met kleinzoon Valentijn (Vincent Visser). Omdat het zo lang duurde vroegen soapfans zich af of we Ludo nog wel gingen terug zien? Het soappersonage Ludo Sanders is inmiddels zelfs al doodverklaard in de serie. En mocht hij opeens toch in leven zou zijn, hoe was hij dan aan de verdrinkingsdood ontkomen?

Spoiler Alert: Maar er is gelukkig goed nieuws want het is inmiddels bekend: Ludo leeft nog! Erik de Vogel heeft de televisie serie GTST dus niet verlaten! Ludo leeft nog en hij wordt gevangen gehouden op een boot. Terwijl de erfenis van Ludo Sanders wordt verdeeld zien we flitsen van een boot of iets dat daar op lijkt. En we zien iemand onder een dekentje liggen. En dan zie je aan het einde van de aflevering een slapende, nog levende maar verwilderde Ludo Sanders! 

Ludo gefoto-shopt 😉

Waar was Erik de Vogel / Ludo Sanders al die tijd? We vermoede nog steeds dat hij heeft meegedaan aan Wie is de Mol. Maar dat zal voorlopig nog geheim blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.