Beau weer terug op 9 november 2020

Vanaf aanstaande maandag 9 november 2020 is Beau van Erven Dorens weer te zien bij RTL 4 met zijn late night talkshow BEAU. Zoals eerder ook het geval was, neemt hij wederom het stokje over van Eva Jinek. Beau was afgelopen vrijdag 6 november ook te gast bij Jinek om alvast te wennen aan het tijdstip en de studio.

Beau heeft in een interview met het AD (artikel ADlet op: alleen voor Abonnees leesbaar) kritiek op het programma De Vooravond (van NPO 1). Hij vindt het ongepast dat de talkshowhosts (Fidan Ekiz en Renze Klamer ) nadrukkelijk hun mening verkondigden.    

In het interview zegt Beau onder andere: “Het draait om de gast, om het onderwerp, om het nieuws. Ik zie mezelf als smeerolie. Natuurlijk komt het voor in een gesprek dat je zegt ‘ik kan me voorstellen dat…’ of ’eigenlijk vind ik dat je onzin praat’ of ben ik het niet eens met de gast”. Beau vindt wel dat je jezelf mag laten zien, omdat het ook wel een personalityshow is. Maar hij vindt dat je niet te veel ‘Ik vind dit, ik vind dat’ moet zeggen.

Ook Beau zelf heeft de nodige kritiek gekregen. In 2019 vond de bekende tv criticus Angela de Jong de talkshow van Beau veel te geforceerd over komen. Haro Kraak schreef ook in 2019 in een tv-recensie voor de Volkskrant dat de talkshow van Beau van Erven Dorens ‘spectaculair niet-spraakmakend’ is. Wel vond Haro Kraak dat Beau veel goodwill heeft, er wordt alleen nooit over de show gesproken achteraf.

De talkshow BEAU is van maandag 9 november op RTL 4 te zien rond de klok van 22.00 uur.

foto: persbericht RTL 4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.